Interesseret?

Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller book en fremvisning

Sådan lejer du en bolig
Når du lejer en af Dades nye boliger i Amalieparken i Vallensbæk, sker det via Newsec Datea som både står for udlejningen og den daglige drift af ejendommene.

Ved reservation af en bolig udfyldes og underskrives et reservationsskema for den valgte ledige lejlighed. En reservation kan foretages direkte på det åbne hus hos Newsec's tilstedeværende mæglere, eller efter fremmøde på et åbent hus ved telefonisk/mail kontakt. Et á conto depositum svarende til en ½ måneds husleje skal herefter indbetales. Beløbet modregnes i indbetalt depositum og forudbetalt leje.

For at opretholde reservationen, skal à conto depositummet være indbetalt indenfor 4 hverdage. I modsat fald ophæves reservationen og boligen kan frit lejes ud til anden side.

Når á conto depositum er indbetalt, udfærdiges lejekontrakt, som sendes til lejers underskrift. Kopi af pas/kørekort samt sygesikringsbevis skal fremsendes inden lejekontrakt kan udarbejdes. 

Senest 4 dage efter modtagelsen af lejekontrakten skal denne være returneret i underskrevet stand til Newsec ligesom depositum svarende til 3 måneders leje, 1 måneds forudbetalt leje samt 1. måneds husleje skal være indbetalt. Det allerede indbetalte á conto depositum modregnes naturligvis.

Lejemålene i Amalieparken kan ikke opsiges i de første 9 måneder af lejeperioden. Herudover er opsigelsesvarslet 3 måneder. 

Vil du leje bolig via Newsec i Amalieparken, må du ikke være registreret i RKI.

Interesseret?
Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller book en fremvisning.

Kommende lejligheder

Der bliver bygget videre på resten af Amalieparken. Her får du en oversigt over, hvornår de kommende lejligheder er indflytningsklare.

Blok 15: 17. november 2017 - ALT UDLEJET
Blok 16: 1. februar 2018 - ALT UDLEJET
Blok 12: 16. marts 2018 - ALT UDLEJET
Blok 11: 1. maj 2018 - ALT UDLEJET
Blok 10: 1. juni 2018 - ALT UDLEJET

Kontakt os

Newsec er udlejningsansvarlig på Amalieparken i Vallensbæk. Du er altid meget velkommen til at kontakte Newsecs Boligudlejning, hvis du ønsker nærmere information eller har spørgsmål til projektet. 

Kontakt os på telefon 45 26 01 02 eller e-mail boligudlejning@newsec.dk.

Du er også meget velkommen til at skrive til os via knappen herunder. 

 

Close